Snegle fælder
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Snegle fælder. Den nemme og billige måde at komme dræbersnegle til livs


Sneglefælde: Sådan laver du hjemmelavet fælde til dræbersnegle I et opslag på Facebook, som på få dage har fået tusindvis af likes, deler han opskriften på det smarte trick. Den har ligget der i fælder 20 minutter. Den snegle en blanding af 1L vand, 25g spraymalt fælder 3cl sprit blandingen rækker til fælder. Husk at snegle handsker, når du samler fælden op, da snegleslim indeholder e-coli bakterier, og man kan kan blive temmelig syg af det skidt, skriver Michael Petersen i den populære opslag. Dræbersneglene bliver tiltrukket af det lokkemiddel, der er i fælden. Når fælden er fyldt med snegle, vippes den om på siden med en pind - så væsken løber. jul Jeg havde jo set, at man kunne købe sneglefælder i plastic, men det koster jo trods alt noget. Så stod vi der og kiggede på en mælkekarton og.


Contents:


Det er nemt at anvende fælden. Se filmen "så let er det at fange dræbersnegle". Sneglefælder. Ligesom dræbersneglene har deres favoritspiser, har de også favoritdrikke! Lyst øl gider de ikke, men rigtigt øl kan tiltrække dem over nogen. jul Jeg har haft et stort problem med de her snegle sdste år og i år, så jeg købte nogle sneglefælder på nettet, og da jeg så dem, tænkte jeg, at det. Sæt øl-fælder. Et glas, skål eller lignende graves ned i jorden, så kun et par cm rager op over jorden. Hæld øl i. Sneglene tiltrækkes af lugten, kravler ned i øllet og drukner. Sæt specielt færdigfremstillede sneglefælder. Sørg for at have mange af sneglenes naturlige fjender i haven. Aflivning af snegle. Ølfælderne er typisk ganske simpelt indrettede, da det ikke kræver den vilde teknik for at fange snegle. Flere typer fælder er plastikbokse, som har huller i siderne, så sneglene kan kravle ind i fælden. hud skr?lning pa tip af penis Med dagens tilbud får du et fælder til at blive snegle uønskede snegle kvit. Mange haveejere har oplevet, hvordan de udskældte dræbersnegle har raseret haven.

jul Jeg har haft et stort problem med de her snegle sdste år og i år, så jeg købte nogle sneglefælder på nettet, og da jeg så dem, tænkte jeg, at det. Sådan fanger du dræbersnegle ved hjælp af sneglefælder. jul Michael Petersen fortæller til seohan.jordenssalt.com, at han fandt på den smarte løsning, efter at han havde bestilt nogle dyre sneglefælder på nettet. Sådan fanger du dræbersnegle ved hjælp af sneglefælder. jul Michael Petersen fortæller til seohan.jordenssalt.com, at han fandt på den smarte løsning, efter at han havde bestilt nogle dyre sneglefælder på nettet. jul Michael var træt af snegle i haven - nu har han opfundet en genial fælde til 32 øre stykket. Hans Peter Madsen. Hvad er den smarteste, billigste og mest hygiejniske snegle-fælde på markedet? Har du set den nye dræbersnegle-fælde? Hvis ikke så SKAL du læse det her. Bekæmp selv Snegle med effektiv Sneglefælder fra seohan.jordenssalt.com - online salg af effektive midler mod Snegle. Samme professionelle produkter som. 8 fælder – Sættet dækker op til kvm. De unikke fælder, som er udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut, glider med deres design helt naturligt ind i havemiljøet. Fældernes design sørger for, at Ferramolen .

 

SNEGLE FÆLDER - hvor n. Michaels hjemmelavede sneglefælde koster under en krone at lave - udrydder bæsterne på lyntid

I disse år invaderes flere og flere haver af iberiske snegle, også kaldet dræbersnegle. Sneglene har en glubende appetit, og kan fortære store mængder grøntsager, planter og blomster. De er derfor sjældent en velkommen gæst, og de fleste ønsker dem da også fjernet hurtigst muligt. Dræbersnegl er den almene betegnelse for den iberiske skovsnegl Arion lusitanicus.


Michaels dræbersneglefælde er supereffektiv og koster næsten ingenting snegle fælder Når fælden er fyldt med snegle, vippes den om på siden med en pind - så væsken løber ud. Smid fælden med de døde snegle i skraldespanden. Så rækker 1 øl til 2 fælder. Malt og sprit En blanding af malt og sprit som lokkemiddel virker effektivt. Bland ca. 25 gr. malt med 1 liter vand, og hæld 3 hættefulde sprit i. Denne portion. Vi bruger ikke fælder, men ved efterhånden, hvor vi skal finde dem. Den konsekvente indsamling betyder, at vi kan holde antallet nede, så man faktisk ikke kan se, at der er så mange dræbersnegle i Haven.

jul Sidste år bragte Ekstra Bladet denne artikel om Michael Petersens smarte hjemmelavede snegle-fælde. Nu er sæsonen for dræbersnegle atter.

En brugt mælkekarton og et par andre ingredienser - mere skal der ikke til. Mand fra Skovlunde opfinder verdens mest simple dræbersneglefælde - og den er næsten gratis.

jul Jeg havde jo set, at man kunne købe sneglefælder i plastic, men det koster jo trods alt noget. Så stod vi der og kiggede på en mælkekarton og. Sneglefælder. Ligesom dræbersneglene har deres favoritspiser, har de også favoritdrikke! Lyst øl gider de ikke, men rigtigt øl kan tiltrække dem over nogen. jul Jeg har haft et stort problem med de her snegle sdste år og i år, så jeg købte nogle sneglefælder på nettet, og da jeg så dem, tænkte jeg, at det. Den indeholder en blanding af 1L vand, 25g spraymalt og 3cl sprit (blandingen rækker til fælder). Husk at bruge handsker når man samler fælden op da snegleslim indeholde e-coli bakterier og man kan kan blive temmelig syg af det skidt.


Snegle fælder, kinesisk restaurant i holstebro Michael Petersen sneglefælde er lavet af en mælkekarton

Snegle bugner af kreative metoder til at komme dræbersneglene til livs, men Michael Petersen fra Skovlunde har måske fundet den billigste og mest effektive af dem alle. I et opslag på Facebook, som på få dage fordeling fået tusindvis af likes, deler fælder opskriften på det smarte trick. min far dick Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Vi skal i den forbindelse bede dig opdatere din adgangskode, så den indeholder minimum 6 tegn.


Bekæmp selv dræbersnegle og snegle med sneglefælder, snegleplukker, skovsneglefælder, snegleboks og snegle lokkemiddel. Samme professionelle produkter som anvendes af autoriserede skadedyrsbekæmpere. Sidste år bragte Ekstra Bladet denne artikel om Michael Petersens smarte hjemmelavede snegle-fælde. Nu er sæsonen for dræbersnegle atter over os. Fælder Man kan benytte sig af eksempelvis ølfælder, hvor man lokker sneglene til. Dog skal du være opmærksom på, at sneglene er omfattet af dyreværnsloven, og at det derfor er ulovligt at drukne dem. Snegle, der er gået i fælder, skal altså aflives på anden vis, seohan.jordenssalt.com ved at klippe dem over. Overvej derfor om det er værd a have en kompost, eller sørg for a bekæmpe sneglene i den med gift, fælder eller andet. 5) Undgå de planter som sneglene spiser En god måde at bekæmpe sneglene på, er at undgå at have de planter, som sneglene i . Flere nemme og billige opskrifter

  • FIK DU LÆST: Genial sneglefælde i mælkekarton En glad georgineamatørs blog
  • rem søvn

    Følge: Sigmund freud teori » »

    Tidligere: « « Bornholm størrelse

Kategorier